ALTRES PRODUCTES

   


SAFRÀ
L'espècia   s'obté de les parts femenines, l’estigma i estil de la flor del safrà. S'utilitza com a condiment i colorant. A més també s’han descrit  propietats medicinals.
La flor apareix a l'alba i a mesura que transcorre el dia la flor es marceix. Totes les plantes d'una plantació floreixen en el període entre una i dues setmanes. Aproximadament 150 flors juntes proporcionen 1 gram de safrà assecat.
Presentació:
0,5gr capça de plàstic
0,5gr capça de plàstic
1gr  capça de plàstic/vidre

BEINES DE VAINILLA
Vainilla Bourbon de Madagascar es conrea a l’illa Bourbon de Madagascar, cada beina és seleccionada a mà per la seva frescor i la seva deliciosa fragància. Combina a la perfecció amb molts postres. També serveix per ambientar les estances de casa.
Presentació: Unitat de beina envasada al semi-buit .

VINAGRETA DE MEL
La vinagreta de mel l’elaborem amb oli d’oliva verge, mel de bruc, mostassa, vinagre de poma, orenga en pols i sal. Aquesta combinació ens ofereix un gust intens alhora que suau per la mica de dolcor que ens ofereix la mel de bruc. Especialment recomanat per amanides verdes o de pasta i molt adequats per acompanyar la pasta bullida.
Presentació: Ampolla de vidre de 120ml.

TOMATA D’HIVERN
La tomata d’hivern la preparem amb tomata dessecada i escaldada, oli d’oliva verge, all pebre variat i herbes de la nostra contrada com són la sajolida i el romaní. Es pot menjar a qualsevol temporada, hem pres el nom de la manera de conservar antigament les fruites i verdures per l’hivern. Especialment recomanat per amanides, guisats, plats al forn, aperitius, etc.
Presentació: Pot de vidre de 210 gr.