EL POL·LENEl pol·len d'abella és una pols que es troba a les flors quan les antenes, òrgan masculí, maduren i s’obren. Les abelles carreguen el pol·len que s’engantxa al seu cos pelut al passejar-se per les flors i l’acumulen com si fos una pilota al darrer parell de potes per transportar-lo a l’arna, ja que, forma part important de l’alimentació de les larves.
La seva recol·lecció es fa de forma artesanal. Cal posar paranys a l’accés de l’arna que tinguin el mateix diàmetre que el cos de l’abella, la qual, en passar tant just, deixarà la càrrega de pol·len a dins un caixonet instal·lat a l’efecte.
Cal retirar els paranys passats uns 8 dies a fi de no perjudicar les cries d’abella i no alterar massa el desenvolupament normal de l’arna. Per tant, les quantitats recollides són petites i més si tenim en compte que entre un 20 i un 50% del seu pes és aigua. Aquesta s’evapora mitjantçant el secat a l’ombra, ja que la llum solar minva les seves propietats nutritives.
Els apicultors segueixen les floracions dels diferents territoris tot traslladant les arnes allà on hi ha flors per tal de poder oferir-nos la seva producció.


Presentacions:
Pot 150gr vidre, pols.
Pot 300gr vidre, pols.
Pot 225gr vidre, grà.
Pot 450gr vidre, grà.
Pot 1.250gr vidre, grà.
Pot 2.500gr vidre, grà.
Bossa 250gr ,gra i pols.
Bossa 500gr, gra i pols.
Bossa 1Kg, gra.
Bossa 5Kg,gra.
Bidó 15kg plàstic, gra.
Bidó 7kg plàstic, gra.


També  tenim totes les nostres presentacions amb pol·len en pols a partir de la molturació del pol·len en grà per facilitar la presa a aquelles persones que tenen difícultat per prendre-la en grà.