PRODUCTES "NATURA"Compromesos amb la tradició i per tal que totes les qualitats naturals dels nostres productes arribin íntegrament a les vostres mans, a L'Àvia Clementina hem posat sempre la màxima cura en l’elaboració artesanal, l’envasat en fred i l’etiquetat manual. 
Amb la intenció de satisfer totes les necessitats d’un públic cada cop més exigent, més conscient i més coneixedor, a L'Àvia Clementina hem decidit oferir una nova gamma de productes cent per cent naturals que es distingeixen per les seves propietats dietètiques, saludables i remeieres.
Aquests nous productes que us presentem sota la denominació específica de Natura” són beneficiosos per al nostre organisme, absolutament sans i alhora ofereixen al paladar totes aquelles sensacions que ens agraden.
La producció està estrictament supervisada. Api Total
Aquest producte conté tots els elements del rusc, la mel, el pol·len, la gelea reial i el pròpolis, d’aquesta manera a cada cullerada de producte podem gaudir de la suma de propietats dels seus components.
Mel d’eucaliptus 90%
Pol.len  polifloral en pols 7,5%
Pròpolis en pols 2,5%
Gelea reial 2,5%
Presentació: Pot 210gr vidre


Torró de cullera
Aquest producte l’elaborem amb mel i ametlles de la nostra collita, crues i molturades. Té una textura cremosa, fàcil d’estendre en una torrada o prendre directament amb cullera. És un bon energitzant per començar la jornada.
Presentació: Pot 210gr vidre

Mel amb pròpolis
Presentació: Pot 500gr vidre amb 5 gr. pròpolis en pols.
Es pot demanar per qualsevol tipus de mel. El gramatge de pròpolis podem fer-lo a demanda.

Mel amb gelea reial
Presentació: Pot 500gr vidre amb 5 gr. gelea reial.
Es pot demanar per qualsevol tipus de mel. El gramatge de gelea reial podem fer-lo a demanda.


INICI · QUI SOM · ON ESTEM · QUÈ FEM · ELS PRODUCTES · CONTACTE · LES BOTIGUES · el BLOC