![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEia54nLtWqURuwiXhtdom9xmdF4aOE8wAStWXSaoquudo6jxUUZRiGW9Sp7GLDSnwgOoQ97C_1mQZl9CbkzNDCEFwk4qvch9qYuHsdGpG8Zp47LzUgH5E-FuQ0mm64_g6rq_bq8pcTlxWc/s320/La-Vall-13-14-gen10-(147).jpg)
L’Àvia Clementina va començar a l’any 1988 seguint la tradició de la Vall amb l’elaboració i envasat de mel i oli d’oliva de primera pressió, seguidament es van incorporar el pol·len, la gelea real, la cera i altres productes naturals com, el safrà, les beines de vainilla, el tomàquet i darrerament l'Apitotal.
L’Àvia Clementina posa tota la seva cura envasant sempre en fred perquè totes les qualitats naturals dels nostres productes arribin integrament a les vostres mans.